Claritas
Goud in Handen

 

Goud in Handen

In het voorjaar van 2020 kreeg ik van mijn innerlijke gids de aanwijzing om mensen te ondersteunen in de verwarrende situatie waarin we zitten.

We begonnen met een online programma ‘Verlichting: Knop omzetten’ van twee weken. Het is een diepgaande transformerende journey geworden van vier maanden. Dit bracht ons niet alleen veel inzichten maar ook een nieuwe krachtige healingtool, die voor iedereen te gebruiken is. Sindsdien gebruik ik ’the Voice of Creator’ in al mijn healingen.

 

Mijn innerlijke Teacher

In maart 2021 was ik veel in gesprek met mijn innerlijke gids, mijn ‘Teacher’ over wat we nu moeten doen met de opkomende vaccinaties en de situatie waarin we nu in zitten.
Mijn gids is mijn maatje. Hij is wijs, en veel stil. Hij beantwoordt meestal niet direct een vraag die ik hem stel, maar geeft spontaan aanwijzingen als ik bijvoorbeeld in de auto zit, of boodschappen doe. Ik krijg dan een gevoel dat ik iets moet doen of creëren. Pas wanneer ik die opvolg krijg ik de volgende aanwijzing. Als ik dat niet doe, dan houdt hij verder zijn mond. Het is geen tomtom die zegt: keer om en pak alternatieve route C.
Dus ik heb geleerd te luisteren, te vertrouwen en vooral veel geduld uit te oefenen. 

En zo is het ook met Goud in Handen.

Ik kreeg in de zomer van 2020 steeds meer aanwijzingen over wat de wetenschap aan het doen is en over de omvang en diepte van de implicaties hiervan voor ons gezondheid.

Onder de titel Goud in Handen, deel ik mijn medische en spirituele visie en inzichten over wat ik op dit moment merk dat er gaande is, waar wij mee te maken hebben en krijgen. Al langere tijd worden er allerlei nieuwe technologieën ontwikkeld die maken dat het lijkt alsof we in een super sciencefiction-film terecht zijn gekomen. Alles staat of valt bij hoe je iets waarneemt, hoe je ergens mee omgaat, hoe je keuzes maakt.
Ook de Serie Goud in Handen is nog lang niet af. Ik heb nog verschillende thema’s klaar staan die ik nog wil opnemen.

Toen kwam “Your Ultimate Journey”. 

The Ultimate Journey is een bijzondere reis. Dat weet ik zeker. Het is bedoeld om ons op te schonen op alle niveaus. Fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Onze programma’s, onze blokkades, onze aannames, ons beeld van onszelf…. alles heeft invloed op de keuzes die we maken. En dat we moeten kiezen is evident.

Nu is er geen foute keuze. Daar geloof ik niet in. Er is een ervaring. En ik geloof dat er altijd een weg is om uit een situatie te komen die minder jofel lijkt. Ik geloof in cadeautjes op ons pad. Ik geloof dat we in een soort virtuele wereld verkeren waar we voortdurend contact kunnen hebben met de aanstuuder, ons Hoger Zelf, ons Universele Zelf en de Bron. Onze oorspronkelijke Schepper. Dat we van onze verbinding met de Bron afgeleid zijn door alle toeters en bellen om ons heen is denk ik nu meer dan ooit evident. Het terug keren naar onze oorsprong en verbinding met wie we werkelijk zijn is mijn missie. Mijn passie. Mijn levensdoel. Daar word ik zo blij van. Want voor mij is mijn Schepper Vader, mijn werkgever. Ik sta in dienst van Hem. En mijn inzichten hierover deel ik graag met wie hiermee resoneert.

Your Ultimate Journey is een intensieve reis, een persoonlijk transformatieproject.
Het doel is om je fysiek, emotioneel en spiritueel vrij te maken om een kwantumsprong te maken in je ascentieproces en volledig in je creatiekracht te komen. 

Your Ultimate Journey is een intensieve reis, een persoonlijk transformatieproject.
Het doel is om je fysiek, emotioneel en spiritueel vrij te maken om een kwantumsprong te maken in je ascentieproces en volledig in je creatiekracht te komen. 

In de serie Goud in Handen duik je in de nieuwste ontwikkelingen in de technologie, waaronder CRISPR, DNA-manipulatie en nanotechnologie.
Je ontdekt hoe deze technologieën samenhangen met de biologie en psychologie in ons huidige leven en waarom het belangrijk is om dit te weten. Er staan wat andere thema’s op de plank dus kom gerust vaker kijken wat ik hier plaats.